Újratervezés - Pár napig elérhető a többszörösen díjazott kisfilm

Néhány napig elérhető az interneten Tóth Barnabás kisfilmje, az Újratervezés, Pogány Judit és Kovács Zsolt főszereplésével.

Idős pár a forgalomban. A nő fecseg, riogat, irányít. Egyszerre közlekedési rendőr, GPS és helyszíni közvetítő. A férfi hol morog, hol kifakad. Ez a világuk rendje. De az élet folyamatos újratervezés…

 

Szeretni sokféleképpen lehet. Néha észre sem vesszük a magunk mellett élőket, olyan természetes a jelenlétük, mint ahogyan be-ki vesszük a levegőt. A hiányuk azonban fullasztó tud lenni.

 

ujratervezes

 

A film idén februárban elnyerte a Magyar Filmkritikusok Díját legjobb kisjátékfilm kategóriában, a Toldi moziban megrendezett  Friss Hús fesztiválon közönségdíjat kapott, és több nemzetközi és hazai fesztiválon is szerepelt már - többek között Montrealban, Bristolban, Helsinkiben és Los Angelesben is láthatta a közönség. Indianapolisban, a Heartland - Truly Moving Pictures elnevezésű fesztiválon a legjobb kisfilmnek járó díjat nyerte el U.S. Premiere kategóriában, Szöulban, az Asian International Short Film Festival-on pedig közönségdíjban részesült.

 

 A filmet az alkotók tették néhány napig elérhetővé: december 29-ig most bárki megtekintheti ezt a szép kisfilmet, ha beírja a jelszót: vilmos

 

A film itt érhető el.

Forrás: csiky.hu, Szinhaz.hu

süti beállítások módosítása