Ketten - A Momentán előadása kicsit másképp

Január 18-án a Momentán Társuat Ketten című előadása egy harmadik személlyel egészül ki: a két színész, Nemes Takách Kata és Molnár Levente mellett Hamvas Dániel forgatókönyvíró is az előadás közreműködője lesz az Impró - kreatív töltőállomáson.

 

A Momentán ajánlója:

 

"Egy asztal, két szék, pár pohár és egy kanapé. Egy nő és egy férfi. Két ember érzékeny, összetett, titkokkal teli kapcsolata, amelyben csak egymásra számíthatnak. Két improvizáló egész estés közös kalandja, amelyben csak egymásra számíthatnak. Meg persze a nézőkre, akik nélkül nincs Momentán Társulat előadás, és akiknek köszönhetően minden alkalommal más és más, egyedi történet kerekedik a két ember találkozásából."


Játszók: Nemes Takách Kata, Molnár Levente

ketten

A Ketten egy izgalmas kísérlettel várja a nézőket január 18-án. Hamvas Dániel forgatókönyvíró csatlakozik az előadáshoz, és míg Kata és Levente a megszokott felfogásban játszik, ő ugyanabból a helyzetből kiindulva ír egy scriptet az első rész alatt. Szünet után ezt a történetet is eljátsszák Katáék.

De hogyan? A forgatókönyvíró beavatja a nézőket a fejében összeállt történetbe, a két játszóval viszont csak az alapinformációkat és a női és férfi fordulatokat osztja meg. Kata és Levente ez alapján játssza a második részt.

ketten2

És ha Hamvas Dániel jól instruál, akkor az a történet elevenedik meg a színpadon, ami az ő fejében megszületett.


A beavatott közönség pedig végig izgulhat, hogy az lesz-e a sztori, amit a forgatókönyvíró kitalált.

süti beállítások módosítása