Musical Plusz – Idén is a zenés darabok vannak a fókuszban

A Musical Plusz sorozat 2014-es első állomásán a zenés műfaj legismertebb műveiből hallhatnak részleteket a nézők. A fellépők névsora teljessé vált, ott lesz többek között Nagy Sándor, Koós Réka és Posta Victor.

Január 12-én a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központban ismét megrendezik a zenés délutánt. Fellép Koós Réka, aki jelenleg a Madách Színházban Grizabellát játssza a Macskákban és Winifred Banks szerepét alakítja a Mary Poppinsban.

 

Ott lesz Fejes Szandra, akit láthattak már a Nyomorultakban, A muzsika hangjában és az István, a királyban. A show-n énekel Szemerédi Bernadett, a Pesti Magyar Színiakadémia Művészeti Szakközépiskola egykori növendéke, de láthatják a nézők Bot Gábort is, akinek fontosabb szerepei között megtalálható Krolock gróf a Vámpírok báljából, Raoul Az Operaház Fantomjából, és számos operett főszerepében is bemutatkozott már.

 

1476549 766223306728045 1820823512 n

 

A januári délután egyik vendége Nagy Sándor lesz, aki több mint 10 repertoáron lévő előadásban lép fel a Madách Színházban, többek között a József és a színes szélesvásznú álomkabátban, a Spamalotban, az Ördöglakatban, a Csoportterápiában vagy A Napsugár fiúkban. Posta Victor szintén a Madáchból érkezik a Musical Plusz előadására, őt az Én, József Attila című darabban, a Jézus Krisztus Szupersztárban és Az Operaház Fantomjában is láthatják. Puskás Peti a janári Musical Plusz hetedik vendége, aki pop zenei karrierje mellett olyan előadásokban énekel, mint a József és a színes szélesvásznú álomkabát vagy A padlás.

Jegyekről ITT érdeklődhetnek.

 

 

süti beállítások módosítása