Musical-dalok és színésztörténetek az Átriumban - Folytatódik az Operettsztárok Budán

Januárban folytatódik az Operettsztárok Budán elnevezésű programsorozat. 21-én Vágó Bernadett és Vágó Zsuzsi, míg 22-én Szabó Dávid lép fel az Átrium Film-Színházban. A Színház.hu-nak arról nyilatkoztak, milyen dalokkal készülnek a koncertre.

Az Operettszínház új játszóhelyén a teátrum művészei önálló estekkel jelentkeznek, és ezzel vezetik fel a tavasz igazi zenei csemegéjét, a jazz és a swing világába kalauzoló Amerikai komédiát, Bársony Bálint, Lőrinczy Attila és Aszlányi Károly tollából.

Vágó Bernadett és Vágó Zsuzsi a magánéletben is barátnők, közös fellépésüknek nem véletlenül adták a Múlt, jelen, jövő, avagy egy barátság állomásai címet. Azt mondják, 10 éves, közös pályafutásukat összegzik, de szeretnének mélyebb betekintést nyújtani személyes történelmükbe, és olyan történeteket is megosztanának a nézőkkel, amelyekről eddig csak közeli ismerőseik tudhattak.

 

vágózsuzsi
"Akik a színpadról ismernek minket, talán nehezen hiszik el, hogy 12 éve legjobb barátnők vagyunk. Interaktív, személyes műsorral készülünk, ahol még titkokat is elárulunk. Arról, hogy az est igazán humoros legyen, egyik kedves kollégánk, barátunk gondoskodik, meglepetés vendégünk moderálja végig a fellépésünket, tulajdonképpen ő lesz a konferanszié" – számolt be Vágó Zsuzsi.

Mivel a színésznők az Operettszínházban gyakran váltják egymást egy-egy szerepben, a közös előadásokból is előadnak részleteket.

VagoBernadett2


"A jól ismert musical dalok közül néhányat szerkezetileg is megváltoztatunk. Lesz olyan szóló sláger, amelyet most duettben adunk elő. Énekelünk majd az elmúlt évtized fontos állomásaiból, a Mozart!-ból, a Rudolfból, az Abigélből, a Ghostból, de Disney-dalokkal is készülünk. Zongorán Kéménczy Antal kísér minket" – avatott be Vágó Bernadett.

szabod MG 6322


A zongora Szabó Dávid fellépésén is főszerepet játszik, a színész ugyanis önálló estjére ezúttal nem a jól ismert musical és operett slágerekkel készül.

"Régóta vágyom egy olyan koncertre, ahol nincsenek megkötések, ahol a zongora kísérethez "csak"  néhány kottára van szükségünk. A saját dalaim mellett olyan slágereket választunk ki a rajongókkal együtt, amelyeket eddig soha nem énekeltem. Interaktív estét tervezek, ahol szeretnék minden nézői kérdésre válaszolni. Nagy Gábor ül majd a zongora mögött, akivel jelenleg együtt próbáljuk a Cirkuszhercegnőt, így a próbaszünetekben már most készülünk a januári fellépésre" – árulta el Szabó Dávid, aki a következő napokban a rajongói oldalán, a Facebook-on gyűjti az ötleteket: mely dalokat énekelje január 22-én.

 

Színház.hu

süti beállítások módosítása