A hold gyermekei - A Bethlen téren az Apró Színház

Új bemutatóját hozza a Bethlen Téri Színházba az Apró Színház. A hold gyermekei című mesét októberben mutatta be a társulat a tatabányai színházban, Budapesten február 11-én és 16-án lesz látható.

 

Az Apró Színház ajánlója:

 

Négy történet mesél a kogi indiánokról és az ő varázslatos legendáikról, szokásaikról, a mese, zene és a tánc nyelvén. Latin-Amerika izgalmas világa, színei, ritmusai, legendái szövik át az Apró Színház, a Jászai Mari Színház és a Manna Kulturális Egyesület meséjét.

A Dél-Amerikai indián kultúra meséi alapján készült, gyermekeknek szóló előadás, a nézőket egy olyan világba kalauzolja, ahol az élet és a környezet szeretete kiemelten fontos.

 

1554364 643650539011186 796902974 n

Fotó: Szvatek Péter

 

Az Apró Színházról:

 

A csoport 2007. januárjában alakult. A jelenlegi tagok: Bisztricsány Linda, Császár Réka, Csík Andrea, Kazári András, Horváth Kristóf, Mészáros Gábor, Üveges Anita, Tarján Veronika. Rendszeres munkatársak: Mogyoró Kornél, Veres András, Vigyázó Zsófi, Németh Szabolcs, Molnár ÉvaA színház a különböző kultúrák autentikus hagyományaiból merítve egyedi formanyelv kialakítására törekszik.


A társulatot képzőművészek, valamint drámatanárok, színészek, zenészek és táncpedagógusok alkotják. A csoport tevékenysége két fő ágazatra irányul: a gyermekeknek szóló színházi előadások (Apró Színház) és gyermekprogramok, foglalkozások levezetése, szervezése (Apró tér). Meglévő darabjaik nagy része a csoport közös munkájának eredménye.

 

 

A hold gyermekei

Játsszák: az Apró Színház társulata
Látvány, díszlet jelmez: Mészáros Gábor
Fúvós hangszerek, ének, zenei munkatárs: Vázsonyi János
Dramaturg, szerző: Góczán Judit
Rendező: az Apró Színház társulata
 
2013. február 11.
2013. február 16.
 
Bethlen Téri Színház
 

süti beállítások módosítása