A szerelem Mahó Andrea szerint – Önálló est a Madáchban

2014. február 6-án mutatja be Mahó Andrea Szerelemvarázs című estjét a Madách Stúdióban. A művésznő vendége Miller Zoltán lesz, az előadást a Madách Színház másik művésze, Szerednyei Béla rendezi.


Mahó-Miller

 

Ősszel nagy sikert aratott Los Angelesben Mahó Andrea önálló estje, amelyet az ottani Magyar Színházban adott - hamarosan pedig az itthoni közönséget is megörvendezteti egy hasonló produkcióval. A Szerelemvarázs című zenés est a február 6-i bemutatót követően február 16-án és 16-án is látható, a Madách Színházban.

 

Mahó szerelemvarázs

 

Ahogyan a címe is jelzi Mahó Andrea önálló estje a szerelem örök témáját járja körül – a nő szemszögéből -  a zene segítségével, musical-részletekkel, sanzonokkal és megzenésített versekkel. 

 

Azért, hogy ne csak női szemmel közelítse meg a szerelmet, Mahó Andrea Miller Zoltánt hívta segítségül, akivel hat év óta először állnak majd együtt a Madách Színház színpadán, egy közös produkcióban. Az Operaház Fantomja Christine-je és egykori Raulja ezúttal Szerednyei Béla rendezésében énekel majd együtt, először február 6-án a Madách Stúdióban.

 

ketten

 

A Madách Színház ajánlója:
 
Az örök téma ezúttal NŐI szemmel

Vágyak, Beteljesülés, Harmónia és…
A három pont szabadon behelyettesíthető.
De bármelyik út is következzen, az számunkra csakis pozitív hozadékkal bír – még ha az adott pillanatban ez a legkevésbé sem tűnik úgy…

Válaszkeresés musical részletekkel, táncdalokkal, sanzonokkal, versekkel.

Női energia: Mahó Andrea
Férfi energia: Miller Zoltán

Rendező energia: Szerednyey Béla

Zenei vezető: Erős Csaba

Közreműködnek a Madách Színház zenekarának tagjai:
Dobok: Szabó Ferenc
Basszusgitár: Huszti István
Zongora: Erős Csaba
 
Forrás: Madách Színház, Színház.hu Fotó: Madách Színház

süti beállítások módosítása