Musical-meglepetéseket ígérnek az Oscar-gála producerei

A mozihősöket választotta a 86. Oscar-gála vezérmotívumául Craig Zadan és Neil Meron, a ceremónia két producere. Musical-meglepetésre is számíthat a közönség.

 

A show producerei arról számoltak be, szórakoztató, ugyanakkor érzelemdús témával akarták egységessé tenni a műsor hangulatát..

 

oscars 2013

"Az emberek világszerte azért mennek moziba, hogy a filmvászon hőseitől inspirációt kapjanak. A moziélményeinket gazdagító hősök ünneplésével reményeink szerint olyan estét alkotunk, amely mulattat és örömet is szerez" - fogalmazott Zadan és Meron.

Az est háziasszonya, Ellen DeGeneres jelenléte biztosítja, hogy ne legyen hiány a vidám pillanatokban, és néhány musical-meglepetésre is számíthat a közönség - árulták el a műsorról.

 

Részlet a 2013-as Oscar-gálából:

 


 

A gála fő témáját kiemelendő az amerikai filmakadémia Beverly Hills-i székhelyén január 17. és március 5. között kiállítás nyílik Az Oscar a mozihősöket ünnepli címmel, amely a Gandhitól a Supermanen át a Shrekig több mint 70 film plakátjait és jelenetfotóit vonultatja fel.

A 86. Oscar-díjátadó gálát március 2-án, vasárnap este tartják a hollywoodi Dolby Színházban. A filmvilág egyik legkiemelkedőbb eseményét több mint 225 országban és térségben közvetítik televízión.

 

A jelöltekről ITT olvashatnak.

 
Forrás: MTI, Színház.hu
 

süti beállítások módosítása