Nyerjen jegyet Athina születésnapi koncertjére - LEZÁRULT!!!

Játssz és nyerj páros belépőt február 22-én tartandó Athina koncertre!

 

A Spirit ajánlója:

 

Kerek évforduló, meghívott és meglepetésvendégek, brazil táncshow és fergeteges görög buli – mindez február 22-én a Belvárosi Színházban. 

 

papadimitriu4-150x150

 

 

Kerek születésnapot ünnepel az idén a népszerű görög származású színész-énekesnő, Papadimitriu Athina. Őserejéből mit sem vesztett az évek során, pozitív kisugárzása, életigenlése mindig lenyűgözi a nézőket. Ezért is döntött úgy a Spirit Színház, hogy méltó keretek között, szinte egész évben ünnepli a művésznőt.


A sorozat első állomása a Belvárosi Színház lesz, ahol látványos gála keretében életének fontos epizódjairól mesél és énekel Athina. A görög nagyszülők, Egyiptomban felnőtt szülők habitusát önmagában felolvasztó, magyar lélekkel élő művész izgalmas, fordulatokkal teli életéről néhány évvel ezelőtt írt könyvet a Spirit vezetője, Perjés János. A könyv fejezeteire épülő gálaest nem a sokak által ismert művészpályát helyezi előtérbe, hanem az életeseményeket, és így válogatják össze a dalokat is.

 

Felcsendül latin jazz, argentin tangó éppúgy, mint bossanova. Az autentikus flamencót Lippai Andrea mutatja be, a karneváli hangulatról színes bőrű táncosokkal a Rhytmo Latino gondoskodik. Athina magyarságáról is vall a műsorban, előadásában egy magyar műsorblokkot is láthatnak a nézők.

 

Az estét igazi görög fiesta zárja majd, Stefanidu Janula, az Akropolis Compania és a Helidonaki tánccsoport felléptével. Természetesen jön Athina két színésznő lánya, Trokán Anna és Trokán Nóra is. Athinát gitáron állandó zenésztársa, Kutik Rezső kíséri, a műsort Perjés János vezeti. Athina számára is meglepetésként olyan népszerű művészek köszöntik őt, akik meghatározó szerepet töltöttek és töltenek be életében.


Akik lemaradnak a pesti gáláról, a remények szerint vidéki színpadokon láthatják, mert Athina szeretné örömét az egész országgal megosztani.

 

Játék:

 

Athina melyik szerző művéből készült színpadi játékot játssza?

- Paulo Coelho
- Müller Péter
- Popper Péter

 

A megfejtéseket a jatek@szinhaz.hu e-mail címre várjuk február 15-ig.

 

süti beállítások módosítása