Az Elfújta a szélre is elkapkodják a jegyeket a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Miután a Mamma Mia! produkcióra már elfogyott az összes jegy, a nézők az Elfújta a szélre kezdték el kapkodni a belépőket. 

A Mamma Mia! soha nem látott gyorsasággal döntött eladási rekordokat, ám a másik idei musical, az Elfújta a szél is megközelítette már ezt az eredményt. A tavalyi év legnagyobb sikere volt a Szegedi Szabadtérin a világhírű, szerelmi-történelmi opuszból színre vitt darab, amelyet idén új formában, új szereplőkkel láthat a közönség.

 

haute couture
Az előadás a Budapesti Operettszínházból érkezik Szegedre. A rendező, Somogyi Szilárd elárulta, hogy Scarlett visszatérése a jövő nyáron tartogat igazi meglepetéseket. Például új karakterek jelennek meg a tavaly nyári bemutatóhoz képest: Scarlett édesanyja, Ellen, testvére, Suellen, a dadája, a komornyik Taráról, Pork, a szolgáló, szintén a birtokról, és Jack is helyet kaptak a darabban. 

Az Operettszínház vendégjátékaként kerül színre egy másik örökzöld történet, A Csárdáskirálynő is. Kerényi Miklós Gábor igazgató vérbeli operettet ígér, izgalmas, színes, lenyűgöző produkciót tervez.

 

elfutta1
A történet az első világháború idején játszódik, és mivel idén van a világégés 100 éves évfordulója, az alkotók erre is tekintettel lesznek. Hatalmas kétfejű sas áll majd a díszletünk hátterében, ebben jelenik meg az Orfeum, a hercegi palota és a szálloda enteriőrje. A látványosság mellett a dalok emlékezetes interpretálása is céljuk lesz.

 

Forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok

süti beállítások módosítása