Akadálymentesített lesz a Bob herceg Szegeden!

A nagy sikerrel futó darab február 1-jén 15 órakor kezdődő előadását - a 90 decibel Projekttel együttműködve - hallás- és látássérültek számára (jeltolmácsolással és narrálással) akadálymentesítik. 

Az előadás előtt az érintettek interaktív színpadbejáráson vehetnek részt. 

 

bob herceg plakat szinlap 0

 

A Szegedi Nemzeti Színház 2014. februárjában ismét műsorra tűzi Huszka Jenő egyik legismertebb operettjét, a Bob herceget, melyet tavaly decemberben mutatták be. A rendező Ács János, a főbb szerepekben Formán Bálint, Hekler Melinda, Széles Flóra, Szélpál Szilveszter látható.

 

kicsi02 13-12-11 0

 

A színház ajánlója:

 

A Bob herceg bemutatásának évében, 1902-ben hatalmas sikert aratott, ez volt az első magyar operett, amelyet külföldön is műsorra tűztek. Huszka Jenő története szerint Bob úrfi, aki nem más, mint az álruhás trónörökös, a nép között tölti az éjszakáit cimboráival a Bowie Streeten. Beleszeret Annieba, Tom apó lányába, aki mit sem sejt arról, hogy ki is az ifjú hódolója. A palotában eközben a herceg születésnapjára készülődnek. György herceg húsz éves lesz, király lesz, s feleségül kell vennie Viktória hercegnőt, akit szülei jelöltek ki feleségül számára. A Bowie Streeten az álnok Plumpudding, Tom apó tartozásának fejében leányát kéri cserébe az adósság elengedéséért. Tom apónak nincs más választása, mint megígérni Plumpuddingnak, hogy hozzáadja Anniet. György herceg amint tudomást szerez Annie és Plumpudding esküvőjéről, elhatározza, hogy minden eszközzel megakadályozza azt...

 

Forrás: Szegedi Nemzeti Színház, Színház.hu

süti beállítások módosítása