"Mindig az a lány leszek, aki voltam" - Anna Netrebko Riccardo Mutival lép fel

Először lép fel Riccardo Muti világhírű olasz karnagy vezénylete alatt Anna Netrebko szoprán, aki februárban a Római Operaházban a Manon Lescaut című négyfelvonásos Puccini-darab címszerepében lesz látható.

  • Anna Netrebko

A művet az operaház főzeneigazgatójaként tevékenykedő Muti lánya, Chiara rendezi. "Először éneklem Manon Lescaut szerepét és először dolgozom Riccardo Mutival" - emelte ki a Corriere della Sera című olasz napilapnak adott interjújában az orosz csillag.

 

Anna Netrebko elmondta, hogy Erwin Schrott uruguayi baritontól való tavalyi különválása óta nehéz időkön megy át, elsősorban azért, mert kiderült, hogy ötéves kisfia autista. "Sokk volt számomra, megrémültem. Eleinte azt gondoltam, azért nem beszél, mert otthon négy különböző nyelvet használtunk. Csak később vettük észre, hogy nem reagál, ha szólítjuk" - elevenítette fel.

 

"Az orvosok azonban biztosítottak afelől, hogy Tiago normális életet élhet majd, a fontos az, hogy mindig gondoskodjanak róla. Minden anyának azt üzenem, akiknek autista gyereke van, hogy ne féljenek, és a gyerekek továbbra is járjanak iskolába és tanuljanak" - fogalmazott. Anna Netrebko beszélt arról is, hogy nem tart az öregedéstől.

 

"Mindig is az a lány leszek, aki voltam. Szeptemberben betöltöm a negyvenhármat, de nincsenek ráncok az arcomon. Modern nő vagyok, eltekintve attól, hogy nincs számítógépem".

süti beállítások módosítása