Jön a Szerelemvarázs - Férfi és nő találkozása a Madáchban

Február 6-án este mutatja be Mahó Andrea Szerelemvarázs című  önálló estjét a Madách Stúdió. A szerelem témáját körbejáró zenés előadást Szerednyei Béla rendezte, Mahó Andrea parnere pedig Miller Zoltán lesz.

 

A rohanó világban szinte semmi nem elég érdekes vagy izgalmas, ami képes lenne az embert egy pillanatra kizökkenteni, megállítani, kivéve a szerelmet. Pókként szövi hálóját fejünkben, és minden gondolatunkat csapdába ejti, hogy végül ő lehessen az egyetlen, amivel érdemes foglalkozni.

szerelemvarázs

 

Mahó Andrea önálló estje, a Szerelemvarázs gondosan körüljárja, és megoldásokat keres a férfi-nő kapcsolat problémáira, lehetőségeire. Mahó Andrea vendége Miller Zoltán lesz, aki évek óta először áll a Madách Színház színpadára. A páros már korábban is dolgozott együtt Az Operaház Fantomja 10 évvel ezelőtti bemutatóján, és több száz előadásán.

 

 

"A férfi és női energiák áramlása olyan érzelmeket, alakokat formál, amelyben mindenki felismerheti saját magát. Ettől lesz igazán érdekes és egyedülálló a darab" - számol be az új produkció ajánlója.

 

Mahó Andrea így nyilatkozott a produkcióról az Inforádiónak. Itt meghallgathatja!

 

Forrás: Madách Színház, Inforádió

 

süti beállítások módosítása