Dolhai Attila és Pokorny Lia a Nagy Duettben is bemutatkozik

Február 9-én ismét indul A Nagy Duett című műsor, melyben Dolhai Attila Pokorny Liával alkot majd egy párt. A színész a próbákról és a dalválasztásról mesélt.

A zenés műsor vasárnaponként élőben lesz látható a TV2-n. Egy szériában 10 páros verseng egymással és minden héten eldől, ki hagyja el a színpadot. A Nagy Duettben énekesek, és a dalolással eddig csak ritkán próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra.

 

A Budapesti Operettszínházból Dolhai Attila érkezik a szórakoztató show színpadára, aki elárulta, hogy a tervek szerint már az előző szériában is részt vett volna, de akkor annyi munkája akadt, hogy a teátrummal nem tudták összeegyeztetni a verseny időpontjait.

 

nagyduett
"Múlt héten 2-3 alkalommal énekórán jártunk, hétfőtől pedig minden nap próbálunk. Ezúttal megoldható, hogy az Operettszínházból néha igazoltan hiányozzak. Szerencsére Pokorny Liának is hasonló az időbeosztása, így délelőtt és este a színházban dolgozunk, délutánonként készülünk a műsorra" – mondta Dolhai Attila.

 

Hozzátette, nagyon várják már a vasárnapot, és bár eddig sokat nevettek a próbákon, a koreográfiát azért nezebb elsajátítani, mint énekelni.

 

nagyduett2
"Amennyire csak tudom, segíteni fogom Liát, fontos, hogy mindketten jól érezzük magunkat a bőrünkben. A dalokat Bereczki Zoltán választja ki, akinek a zenei ismerete olyan sokrétű, hogy biztos vagyok benne, mindenféle stílusra számíthatunk" - mesélte a színész. Azt is elárulta, hogy sokat ötleteltek közösen, de a dalválasztás a zenei vezető, Bereczki Zoltán kezében van. 

 

"Az is szempont lesz, hogy a produkció kihívás legyen a pároknak. A Rock'n'roll, a reggae, a popzene is szóba jöhet, viszont operetettet és musicalt nem fogunk énekelni, ezúttal nem a színházi zenékre fektetjük a hangsúlyt" – tette hozzá Dolhai Attila.

 

 

Hír: Vass Kata / Színház.hu

süti beállítások módosítása