Operett-farsangot rendeznek Veszprémben

Farsangi operett gálát rendez a Veszprémi Petőfi Színház február 15-én. Az előadás után különleges vacsorával és sok meglepetéssel készül a teátrum. A mulatság vendégei lesznek az MKB-MVM Veszprém kézilabda csapatának játékosai is.

veszprémi operett farsang

 

A Veszprémi Petőfi Színház két felvonásos operett-gálaelőadással, farsangi menüsorral várja a közönséget. A vendégek az előadást követően a T-Boys együttes zenéjére együtt bálozhatnak az MKB-MVM Veszprém kézilabdázóival is.

 

veszprémi operett farsang2

 

Az operett-gálán a Marica grófnő, a Csárdáskirálynő, a Mágnás Miska, A víg özvegy, A montmartre-i ibolya, a Bál a Savoyban, a Bob herceg, A mosoly országa, A Cirkuszhercegnő, az Egy csók és más semmi, a Viktória, a Bajadér és a Mária főhadnagy című operettekből csendülnek fel a legnépszerűbb dalok.

 

veszprémi operett farsang3

 

A produkcióban színpadra lép Halas Adelaida, Csarnóy Zsuzsanna, Dominek Anna, Módri Györgyi, Kőrösi Csaba, Szeles József, valamint két vendégművész: Teremi Trixi és az est rendezője, Bozsó József.


Huszka Jenő, Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Szirmai Albert, Ábrahám Pál, Eisemann Mihály kedvelt dalait 16 tagú zenekari kísérettel és táncos betétszámokkal láthatják a nézők. Az est házigazdája Oberfrank Pál, a színház igazgatója lesz.

 

Forrás, Fotó: Veszprémi Petőfi Színház

süti beállítások módosítása