"Úgy tudlak Téged..." - Monodrámával indít a Fonó Pódium

Február 21-én az Animi Motus Stúdió "Úgy tudlak Téged..." című monodrámájával nyitja meg kapuit a Fonó Pódium.

 

A Fonó ajánlója:

 

A Fonó Szalon idei második estjén megnyílik a Fonó Pódium, amelynek további előadásai az év folyamán irodalmi-, kamaraszínházi és táncelőadásoknak adnak helyet minden hónap harmadik péntekén.

 

Az Animi Motus Stúdió: Úgy tudlak Téged... című monodrámája február 21-én látható a Sztregova utcai Fonó Budai zeneházban Szemerédi Bernadett előadásában. A történet a szerelem ellentmondásairól és halhatatlanságáról, egy önmagát szétfeszítő, kételyekkel teli női lélekről szól, amely - miután darabokra hasadt - megkísérli emlékeiből újraalkotni elveszített édenét.

 

Egy olyan szerelem íve rajzolódik ki, amely a másikban való feloldódás vágyának hevétől a feltétel nélküli szeretet, az elengedés, majd a továbbélni akarás csendjébe burkolózó, örök társig jut el.

A bemutató előadás időpontja és helyszíne:
2014. február 21. (péntek) 20:00

Fonó Budai Zeneház (XI., Sztregova u. 3.)

 

eloadas01
A társulat bemutatkozása:

 

Az Animi Motus Stúdió kreatív műhely, kísérletező szándékkal, a művészeti ágak rendhagyó ötvözésének célzatával. Érzelmekről... érzelgősség nélkül... 

A művészi kiteljesedés új lehetőségeit kutatjuk. Kísérletezünk, egyedi megoldásokat, átfedéseket keresünk irodalom, zene, színház és film határmezsgyéjén. Elemekre bontunk, más szerkezetben, rendhagyó formákban, illetve eszközökkel újragondolunk. Nem akarunk mást, csak alkotni. Az alkotás örömétől megrészegülni. Építeni, közvetíteni, megőrizni, hatni. A környezetünk vagy a képzeletünk szülte ingerekre reagálva, magunkból kiindulva teremteni, hogy aztán önmagunkba visszatérve megértessünk, megérthessünk valamit létünkből, emberi és művészi mivoltunkból.
Játszunk. Hévvel. Kitárulkozva. Komolyan.
De hiába minden szárnypróbálgatás, ha ebben a játékban társak nélkül maradunk. Befogadás nélkül nem létezik művészet. Nem hirdetjük, hogy munkáinkkal jobbá, szebbé tesszük a világot, szemet, fület, lelket gyönyörködtetünk. Nem a hírnév vagy a gyors pénzszerzés motivál bennünket.
Csak megpróbálunk adni magunkból. Minél többet. Hogy annak sokszorosát kaphassuk vissza.

Társulatunk tagjai: Szemerédi Bernadett, Petrekovits Márton és Birkás Péter

 

Forrás: Fonó

 

süti beállítások módosítása