fórum'14 - Színházi nevelési találkozót rendez a Káva

2014. március 7-9. közöt második alkalommal rendezi meg szakmai találkozóját a Káva Műhely a MU Színházban.


A Káva felhívása:

Másodszor rendezzük meg fórum név alatt futó szakmai találkozónkat, melynek fő célja, hogy a rendező szervezet és program lehetőségeihez mérten egy pillanatfelvételt adjon a magyarországi színházi nevelésről. Pontosabban annak egy szeletéről. Szűkebb szakterületünkre, az ún. TiE előadásokra (komplex színházi nevelési előadás) igyekszünk koncentrálni, ezek adják a három napos program gerincét.

A gyerekekkel ill. felnőttekkel megvalósuló előadások mellett moderált szakmai beszélgetéseket, filmvetítést tervezünk, valamint lesz egy kutatási "szál", melynek keretében bemutatkozási lehetőséget kínálunk leendő (vagy épp már dolgozó) DLA ill. Phd hallgatóknak, reményeink szerint sort kerítünk a Cziboly-Bethlenfalvy által írt és szerkesztett Színházi nevelési kézikönyv által felvetett kérdések közül néhány körbejárására, és bemutatjuk a Káva új, az elmúlt évek kutatási eredményeit, következtetéseit bemutató kiadványát is.

A részletes program itt található.

 

kava


Résztvevők létszáma: max. 60 fő/program

Időpont: 2014. március 7-9.
Helyszín: MU Színház

Részvételi díjak:
Péntek: 2500 Ft
Szombat: 2500 Ft
Vasárnap: 1500 Ft
Háromnapos jegy: 4500 Ft


Pedagógus- (pedagógusigazolvánnyal) és diákjegy (diákigazolvánnyal):
Péntek: 1800 Ft
Szombat: 1800 Ft
Vasárnap: 900 Ft
Háromnapos pedagógus- és diákjegy: 3500 Ft

Kedvezményes (diák, pedagógus) jegyet és háromnapos bérletet kizárólag az edit@mu.hu címen vagy személyesen a MU Színházban lehet foglalni!
A foglalásokat március 5-én 20.00 óráig tartják fenn.
A műsorváltoztatás jogát fenntartják!

 

süti beállítások módosítása