A Vámpír megeszi a Fantomot? - Csengeri Attila és Egyházi Géza közös estet ad

Márciusban két alkalommal is műsorra tűzik Csengeri Attila és Egyházi Géza közös estjét, melyben a két művész új oldaláról is bemutatkozik a Spirit Színház szervezésében.

Krolock gróf a Vámíprok báljából, azaz Egyházi Géza és Az Operaház Fantomja, alias Csengeri Attila vérre menő küzdelmére számíthatnak a nézők, ugyanis a "hangok urának" címéért versengenek. A két színész az ismert musical dalok és slágerek mellett interaktív előadással készül március 7-én, a Váci Dunakanyar Színházban, március 13-án pedig a Gyulai Várszínházban. Egy-egy estére áteveznek a prózai humor terepére is.

 

fanvamp

 

Kellér Dezső konferansz, Hacsek és Sajó jelenet, és rengeteg vicc köti majd össze a slágereket. A jól ismert dalokon kívül operaparódia éppúgy hallható lesz, mint a közvetlen színpadi partnerek produkcióinak bemutatása Csengeri Attila és Egyházi Géza szemüvegén keresztül. A két részes zenés színházi este témája a színház, illetve a világ, amelyben élünk.


És mi történik, ha végül a Fantom eszi meg a Vámpírt? Más partner után néz...

A Spirit Klubszínházban március 26-án kiderül, hogy ki lesz az új "áldozat". A Fantom, azaz Csengeri Attila társa ezen a zenés, elvarázsolt esten egy olyan énekesnő, aki már sokszor megfordult a Fantom kastélyában. A nevét később hozzák nyivánosságra.

Forrás: Spirit Színház, Színház.hu

süti beállítások módosítása