Játék! - Nyerjen jegyet A fantom vacsorájára - LEZÁRULT!!!

Játssz a Spirit Színház és a Szinhaz.hu közös játékán, és nyerj egy páros belépőjegyet a március 26-i "A fantom vacsorája" c. Spirit Klubszínházi előadásra a Budapest Jazz Clubba!

 

A Spirit Színház ajánlója az est elé:

 

Spirit Klubszínház néven kamaraesteket tartanak a művészek a Budapest Jazz Club színháztermében. Itt verseng a "vámpír" a "fantommal", (azaz Egyházi Géza és Csengeri Attila) és itt látható Müller Péter Szeretetkönyv színpadon című zenés könyvadaptációja is. Papadimitriu Athina a Spirit szervezésében ünnepli országszerte kerek születésnapját fergeteges bulival. Áprilisban pedig új bemutatóra kerül sor a Spinozában: a Gólem, Malek Andreával és Perjés Jánossal.

 

A társulat Mandragóra 2014 (A szűz, a sóher, a Mikulás és a többiek) című produkciója, és a Márai klasszikusából készült Eszter hagyatéka az Átrium Film-Színház műsorán látható.

fantom vacsoraja
A FANTOM vacsorája - Csengeri Attila és Vágó Bernadett estje:

A fantom megette a vámpírt. A március 26-i vacsoravendég: Vágó Bernadett. A Fantom, azaz Csengeri Attila társa ezen a zenés, elvarázsolt esten egy olyan énekesnő, aki már sokszor megfordult a Fantom kastélyában, de egy egész estet még sosem töltött vele. Hátborzongatóan vidám műsor két sztárral.

Kérdés:
Melyik darabot nem az Átrium Film-Színházban játssza a Spirit Színház?

- a, Eszter hagyatéka
- b, Mandragóra 2014 (A szűz, a sóher, a Mikulás és a többiek)
- c, Szerelmek az égből

Nyeremény: 2 db. jegy a március 26-i "A FANTOM vacsorája" c. Spirit Klubszínházi előadásra a Budapest Jazz Clubba.

 

A nyertest telefonon és emailben is értesítjük.

 

süti beállítások módosítása