Peller Anna és Ulmann Mónika is készül - Színésznők a Glamour-gálán

A Budapesti Operettszínház színésznője Peller Anna és a Miskolci Nemzeti Színház Chicago című darabjának Velmája, Ullmann Mónika is esélyes a Glamour Woman of the Year díjra. A színésznők életében első a gyermekük, de szakmai téren is igyekeznek a legtöbbet adni magukból.

A színpadon már sokszor bizonyítottak, emellett anyaként is helyt állnak. A Glamour Woman of the Year gálán a legjobb színésznő kategóriájában esélyesek mindketten, ahol versenyben van még Vágó Zsuzsi, Osvárt Andrea és Bordán Lili.

ullmann moni 2

 

Család és karrier:


Ullmann Mónika legjobb barátjaként tekint szinte felnőtt fiára, míg Peller Anna még ismerkedik az anyasággal.

„Mindössze harmadéves voltam a főiskolán, amikor megszültem Dávidot, és a diplomát nem akartam – és nem is hagyhattam – veszni. Így elég korán összehangoltam az anyaságot az egyéb feladataimmal, sosem volt ezzel probléma. Arra persze mindig figyeltem, hogy mindig mosolyogjak rá, jó kedvű legyek vele, bármi is történt a munkában. Különleges kapcsolat van közöttünk, nem vagyok túl engedékeny szülő, de Dáviddal mindent meg lehet beszélni, és van benne felelősségtudat. Olyan, mintha legjobb barátok lennénk, mindenben számíthatok rá" – mesélte Ullmann Mónika, akivel márciusban a József Attila Színházban és a Miskolci Nemzeti Színházban is találkozhatnak a nézők.

 

peller anna 2

 

Peller Anna még nem tért vissza a színpadra, hiszen kislánya még csak két hónapos. Azonban a még karácsony előtt megjelent Mesemusicalek 2 CD-n bármikor hallhatják őt. Az albumra az Operettszínház művészei - Füredi Nikolett, Peller Anna és Siménfalvy Ágota – kedvenc Disney- és rajzfilmslágereiket énekelték fel.

„Hihetetlen számomra is, hogy én már anya vagyok, még talán fel sem fogtam. Minden nap rácsodálkozom Anna Bellára, hogy Uramisten, ez a gyönyörű kislány az enyém, teljesen meg vagyok érte bolondulva" – mondta Peller Anna, aki novemberben adott életet első gyermekének. „Azt gondolom, hogy a hivatással is össze fogom tudni egyeztetni az anyaságot, amikor eljön az ideje, hiszen Anna Bella is akkor lesz boldog és kiegyensúlyozott, ha az anyukája, és apukája is az. Amikor úgy érzem, visszatérek a munkámhoz, de Ő még csak két hónapos, egyelőre mellette a helyem, ez így van rendjén, és most nagyon boldog vagyok. Ugyanolyan lettem, mint azok az anyák, akik mutogatják a telefonjukon a gyermekük képét. Sosem hittem volna, de most az én mobilomon is van vagy kétszáz kép és videofelvétel Róla" – tette hozzá.

Ullmann Mónikára, Peller Annára, valamint a GLAMOUR Women of the Year 2014 többi jelöltjére március 11-ig lehet szavazni a www.glamouronline.hu oldalon.

Forrás: Red Lemon, Színház.hu

süti beállítások módosítása