Jótékonysági előadást tart a Közép-Európa Táncszínház

Fiatal táncművészeket segítő jótékonysági előadást tart a Közép-Európa Táncszínház.

egy farol foto dusa gabor2

2014. március 14-én, pénteken 19.30-kor a Bethlen Téri Színházban!

 

A színház ajánlója:

A múlt évben bemutatott Egy fáról című előadás a Közép Európa Táncszínház Fázisok c. műhelymunka- sorozatának különleges eredménye. 

Mádi László koreográfiája és előadása egy olyan belső kutatás manifesztuma, mely a ’fa’, mint természet és az ’ember’, mint létforma kapcsolatának kutatása, annak életre hívására való törekvés.
Az emberben élő pusztítás megfejtésére tett kísérlet saját természete ellen, miközben folyamatos törekvése és kínlódásai is testet öltenek. Ezen folyamatok és az általuk indukált változások sora ihleti és készteti az előadó-koreográfust a mozdulatokra. 

Folyamatos feszültség és erős vizualitás jellemzi az előadást. Önvizsgálatra késztet, miközben maga is újra és újra a szembesülésútját választja, hogy felfedezze saját belső világának titkokkal átszőtt rejtelmes csodáit.


A színház az est teljes bevételét jótékony célra fordítja, méghozzá a Közép-Európa Táncszínház Alapítvány fiatal tehetségeket felkaroló programjainak (Fázisok, IKF, Terminál) ajánlja fel. 

A teljesárú jegyár 2000 forint, a korlátozott nézőszám miatt előzetes bejelentkezés ajánlott az info@bethlenszinhaz.hu email címen, vagy a +36 1 342 7163 telefonszámon. 

Csatlakozzon Ön is a kezdeményezéshez és váltson jegyet a jótékonysági előadásra! 

 

Alkotó/előadó: Mádi László
Alkotótárs: Frigy Ádám
Zenei szerkesztő: Mádi László
Fény: Fogarasi Zoltán

süti beállítások módosítása