Zenés népszínház a flaszteren - "Hangulat-kavalkád" az Operettszínház előtt

Március 23-án délután 2 órától a zenés műfaj rajongóit várják a Budapesti Operettszínház előtt, a Nagymező utcában. A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében operett-musical programot szerveznek, a teátrum legnépszerűbb darabjaiból válogatva.

Kalman Imre szobra Operett Szinhaz elott 2007 oktober 26 002 800x600
A Zenés népszínház a flaszteren elnevezésű "hangulat-kavalkádban" az Operettszínház sztárjai, valamint ifjú tehetségek egyaránt színpadra lépnek majd, méghozzá 3 blokkban.

 

14:00 és 15:00 óra között Vágó Bernadett és Kádár Szabolcs, az Operett Akadémia és a Pesti Broadway stúdió növendékeivel kiegészülve, a legnagyobb operett-slágerekkel, valamint a Mozart! musical dallamaival készülnek.

16:10 és 16:30 között a Pesti Broadway Stúdió első évfolyamos növendékeinek bemutatkozó műsorát, Godspell című vizsgaelőadásuk részleteit hallatja majd a közönség.

 

flaszter ked9024

 

Este 18 órától színpadra lép Bordás Barbara, Dancs Annamari, Szendy Szilvi, Boncsér Gergely, Kerényi Miklós Máté és Szabó Dávid, hogy egy fergeteges bulival zárják az estét, többek közt a Mozart!, a Miss Saigon és A Csárdáskirálynő legnagyobb slágereivel. A tavaszköszöntő flaszter-nyüzsgés házigazdája Brasch Bence lesz.

 

cimlap budapesti tavaszi fesztival 2014
A magyar főváros 50-60 helyszínén kb. 200 esemény várja nemcsak a belföldi, hanem a külföldi turistákat is a tavaszi fesztiválon. A rangos programsorozatban a Budapesti Operettszínház idén is részt vesz, méghozzá ingyenes programokkal.

Forrás: Budapesti Tavaszi Fesztivál, Operettszínház, budapest-foto.hu

 

süti beállítások módosítása