Musical Live: Feke Pál Sopronban ad koncertet

Március 29-én Feke Pál ad élő koncertet az MKB Musical Arénában. Sztárvendégként Tóth Gabi, Keresztes Ildikó és Serbán Attila is színesíti az estét.

Feke Pál elárulta, hogy már közel két hónapja dolgoznak a koncerten.
"Azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy egy egészen különleges látványvilágú koncertre készülünk. A Soproni MKB Arénában így még nem láthattak színpadi elrendezést a nézők. A show látványtervezője Madarász János "Madár", aki olyan előadók nagykoncertjeit tervezte, mint Ákos, Magna Cum Laude vagy éppen Caramel Aréna-koncertje" - tette hozzá a színész, aki áprilisban már az Evita főszerepében lép színpadra Sopronban.

 

fekeplakát
Az esten ismert filmzenék, világslágerek és musicalek hangzanak el rockos és akusztikus hangszerelésben. Nem maradhatnak ki az István, a király és a Jézus Krisztus Szupersztár dalai sem, de sok filmzene, magyar és külföldi sláger is megszólal. A vendég fellépők saját slágereikkel is készülnel, így pl. Tóth Gabi elénekli az "Elég volt" című dalát, Keresztes Ildikó "Nem a miénk az ég" című felvétele pedig duettben fog megszólalni.

A zenekart Neumann Balázs (billentyű), Kékkői Zalán (gitár), Studniczky László „Zsatyi" (gitár), Vámos Zsolt (basszusgitár) és Tiba Sándor (dob) alkotják majd.

 

Vokalistaként Fehér Adrienn Emerton-díjas színész-énekest hallhatja a közönség.

 

Forrás: Soproniak.hu, Musicalinfo.hu, Színház.hu

 

süti beállítások módosítása