Musical gálát szerveznek Miklós Tibor emlékére

A Rock és Musical Színház és a 4-DANCE CLUB Tánc- és Musical Stúdió musical gálát rendez a magyarországi zenés színjátszás megteremtőjének emlékére Miskolcon.

Ajánló a gála elé:

 

A színház, az írás, a zene nem csupán Miklós Tibor hivatása, de a szerelme, az élete volt.
Életművének legalább egy-egy darabját egészen biztosan mindenki ismeri Magyarországon.


Nevéhez rengeteg fordítás és saját darab fűződik, többek között az Ellopott futár, a West Side Story, a Sztárcsinálók, a Krónikás, A nyomorultak, a Jentl, a Légy jó mindhalálig, az Anna Karenina, a Miss Saigon, a Rent, a Kiálts a szeretetért, a Nana, a Mennyaszonytánc, a Vámpírok bálja, az Abigél, a Bohém rapszódia, A vörös malom, a Szegény gazdagok, a Robin Hood, a Fame, a Hair és az Utazás.
Az este folyamán felcsendülnek az általa írott és fordított musicalekből részletek.

 

24458-miklos tibor


Hutter Linda, az est házigazdája elmondta, hogy nem egyszerű, még 3 felvonásban sem bemutatni egy olyan életművet, mint amilyen a Miklós Tiboré.

"Minden egyes dalért egy kicsit vérzik a szívünk, amit idő hiányában ki kell hagynunk a műsorból, ám nem csak az a célunk, hogy Tibor legismertebb dalaiból válogassunk, hanem azt szeretnénk, ha a közönség egy-egy dalnál rácsodálkozna, bizony ezt a slágert is neki köszönhetjük." – tette hozzá.


Fellépő művészek: Dér Heni, Miklós Eponin, Puskás Peti, Vágó Zsuzsi, Makrai Pál, Deák Fruzsina, Naszvagyi Tamás, Szemerédi Bernadett, Vecsei László, Rácz Zsuzsanna és a miskolci 4-DANCE CLUB Tánc- és Musical Stúdió énekesei és táncosai Hutter Linda vezetésével.

 

Helyszín: Művészetek Háza – Miskolc
Időpont: 2014. április 13. (vasárnap) 18.00 óra.
Jegyek elővételben már kaphatók a Művészetek Háza Jegypénztárában.

 

 

Forrás: Vivalamusical.hu, Boon.hu

 

süti beállítások módosítása