Mivel vár tavasszal a MASZK?

A 'karamazov' című előadást április 6-án a Rongy Kocsmában, Csákányi Eszter vadonatúj zenés estjét pedig április 22-én a Kisszínházban látja vendégül a MASZK.

karamazov

 

A karamazov szereplői négy fiatal színész: Adorjáni Bálint a Radnóti Színházban játszik, Orosz Ákos a Maladype egyik meghatározó színésze, Lazók Mátyás neve a Szegedi Nemzeti Színházból lehet ismerős, Jankovics Péter pedig a Szputnyik társulatának tagja. Dosztojevszkij regényét Laboda Kornél rendezővel közösen dolgozták fel és állították színpadra, az egyedi, izgalmas adaptációban fontos szerepet kap a humor és a zene is.


Csákányi Eszter magáról és a női lélek megannyi arcáról mesél és énekel Akit az istenek szeretnek című zenés estjében – a produkciót a budapesti bemutató előtt láthatja Szegeden a közönség.

 

A MASZK tavaszi programjai május 5-től folytatódnak a Régi Zsinagógában: itt lesz többek közt Vári Éva a Rose című monodrámával, Fekete Ernő Weöres Sándor-estjével, a Tünet Együttes két darabbal, a Zéró Balett, valamint visszatér a Kisszínházba a tavalyi THEALTER fesztivál egyik legjobb produkciója, a Színház- és Filmművészeti Egyetem V. évfolyamának Toldija Horváth Csaba rendezésében.

 

Júniusban az Egyesült Államokból érkezik egy különleges produkció, Kertész Imre Kaddis a meg nem született gyermekért című regényének színpadi változata.

 

Forrás: MASZK

 

süti beállítások módosítása