A kétely fátylai - Nosztalgiavonatra költözik a Gyilkosság a vacsorán

Április 11-én különleges helyszínen nyomozhatnak a nézők a Gyilkosság a Vacsorán - Interaktív Vacsoraszínházzal. 

A kétely fátylairól

 

A színház és a gasztronómia ezúttal Agatha Christie-t idéző környezetben, a Nyugati Pályaudvar nosztalgiavonatán találkozik.

 

A Gyertyafény Expressz szalon-, bár- és nosztalgia kocsikból álló vacsoravonatán vehetnek részt az érdeklődők az interaktív programon. A nézők együtt nyomozhatnak a szereplőkkel egy gasztronómiai és színházi élmény keretében, A kétely fátylai című előadáson, ahol Leonardo De Angelis, felügyelőt Széll Attila illetve Béres Miklós, Mary Jane Lamanna, laboros-helyszínelőt Szirmai Melinda illetve Mester Szilvia, Ginevra Poloni, nyomozót Kovács Lotti illetve Szakács Zsuzsa játssza Barnák László rendezésében.

 

Az alkotók így ajánlják a darabot: "Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Az idill helyett azonban egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzone-t, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában..."

 

gyilkossag

A csapatról

 

A társulat repertoárján 2014-ben összesen hat darab szerepel: a töretlenül népszerű Vérkötelékek és A kétely fátylai, valamint négy magyar darab: A dizőz halála, Az utolsó csepp, A néma tanú és a Szeretni veszélyes című előadások.

 

Előadások áprilisban:

 

Április 3., A kétely fátylai, Budapest, BorNeo Jazz&Wine
Április 4., Vérkötelékek, Szeged, Art Hotel
Április 10., Szeretni veszélyes, Budapest, Cotton Club
Április 11., A kétely fátylai, Budapest, Nyugati Pályaudvar, Nosztalgia vonat
Április 18., Vérkötelékek, Budapest, Szabadság étterem
Április 23., A néma tanú, Budapest, Orfeum

 

Az előadások este hét órakor kezdődnek.

 

További információt a társulatról itt talál.

 

 

süti beállítások módosítása