Visszaszületés 50 - Jegyakciót hirdet a kolozsvári színház

A Tompa Gábor által rendezett Visky András-dráma ötvenedik, ünnepi előadására kerül sor április 9-én, szerdán este 8 órától a Kolozsvári Állami Magyar Színház nagyszínpadra épített stúdióterében. A jubileumi előadást egy belépő áráért ketten tekinthetik meg!

kamsz visszaszuletes 2013 foto biro istvan-5872

Fotó: Biró István 

 

A 2009-ben Avignonban bemutatott Visszaszületés nagy sikerrel vendégszerepelt a lengyelországi KONTAKT Színházi Fesztiválon, a Plzeň-i Nemzetközi Színházi Fesztiválon, a székelyudvarhelyi dráMA kortárs színházi találkozón valamint a budapesti Merlin Színházban. A produkció két év kihagyás után 2013 őszén, a George Banu Napok alkalmából megújult szereposztásban került felújításra.

 

Az előadásban Dimény Áron, Györgyjakab Enikő, Orbán Attila, Bodolai Balázs, Sigmond Rita, Bogdán Zsolt, Buzási András, Viola Gábor, Sinkó Ferenc és Kató Emőke látható, díszlet- és jelmeztervező Carmencita Brojboiu, a koreográfiát Vava Ştefănescu jegyzi.

 

Az ötvenedik, jubileumi előadás alkalmából a színház jegykedvezményt hirdet: egy belépő áráért ketten tekinthetik meg az előadást. A kedvezményt a színház jegypénztárában lehet igényelni naponta 10.00-13.00 és 16.30-18.30 között. Az előadás angol és román felirattal lesz látható.

 

 

süti beállítások módosítása