30 éves a Gór Nagy Mária Színitanoda - Gálával ünnepeltek

Sztárdömping, örömkönnyek, torta, színes produkciók, rengeteg barát és kolléga: nem is kívánhatott volna szebb születésnapot Gór Nagy Mária. Az igazgatónő hírességekkel és a jelenlegi növendékekkel együtt ünnepelte a 30 éve, néhány lelkes színészpalántával induló Gór Nagy Mária Színitanoda születésnapját.

tortaval unnepel a nagy csalad

 

A GNM Színitanoda beszámolója:

 

Az iskola egykori növendékei, többek között Oroszlán Szonja, Király Viktor, Farkasházi Réka, Muri Enikő, Növényi Norbert, Fésűs Nelly, Feke Pál, Janza Kata és Miller Zoltán együtt mulattak az évforduló alkalmából.

 

30 év emlékei elevenedtek meg egyetlen este alatt. Tanárok, volt és jelenlegi diákok mintha csak tegnap találkoztak volna utoljára, baráti hangulatban ünnepeltek a Gór Nagy Mária Színitanoda születésnapi buliján. A mostani növendékek meglepetés produkciói nem maradtak válasz nélkül, az egykori tanodások is színpadra léptek, hogy egy rögtönzött műsorral lepjék meg igazgatónőjüket.

 

meglepetes produkcio a regi tanodasoktol

 

Gór Nagy Mária olyan, mintha a második anyukám lenne, teljesen az életem részévé vált. Pedig a tanodás évek alatt nem könnyítettem meg az életét. Már az első improvizációs gyakorlatoknál kiderült, hogy velem nem lesz egyszerű dolga, Szabó P. Szilveszter barátommal ugyanis mindig a csínytevéseken járt az eszünk. Az ilyen összejöveteleknek nagyon örülök, mert visszahozzák az emlékeket, a közös élményeket. Olyanok vagyunk ilyenkor, mint egy nagy család" – mondta el Miller Zoltán.

 

Oroszlán Szonja élete első nagy szerepét köszönheti a Tanodának. „Bár csak másfél évet töltöttem Mari szárnyai alatt, nagyon sokat tanultam tőle. Itt kaptam életem első főbb szerepét, a Hairben én játszhattam Peggy-t. Persze ehhez teljesen barnára kellett maszkírozniuk, de még azt is nagyon élveztem. Ez a nap nekem is különleges, sok olyan emberrel találkoztam, akit már lassan 20 éve nem láttam, de a beszélgetéseket ott folyattuk, ahol annak idején abbahagytuk és Mari sem változott semmit!"

 

gnm buli selfie

 

„Én is rengeteget köszönhetek Mariéknak" – vette át a szót Király Viktor. „A mai napig hasznosítom az iskolában tanultakat, bár nem titok, az elején voltak nagy küzdelmeim. A beszédtechnika órákon időnként nehézségekbe ütköztem, de a harmadik évtől már teljesen felszabadulttá és magabiztossá váltam a színpadon" – nosztalgiázott az énekes.

 

Gór Nagy Mária már az alapításkor tudta, hogy a Tanoda az egész életét meghatározza majd. „Az eltelt 30 év minden pillanatát imádtam. Ennyi szeretetet az ember nem kaphat máshol. Minden tanítványom olyan, mintha a saját gyerekem lenne, követem a pályájukat és büszke vagyok rájuk. Ászok ezek a gyerekek, sikert sikerre halmoznak, és most velem együtt ünnepelnek. Nem tudok elég hálás lenni nekik" – mondta Gór Nagy Mária.

 

Forrás, fotók: Gór Nagy Mária Színitanoda

 

 

süti beállítások módosítása