Kampec 2 - Folytatódik a KoMod színházi sitcomja

A KoMod Színház február 7-én mutatta be új színházi sorozata, a Kampec első részét. A második rész bemutatója április 11-én és 12-én lesz látható.

Mokany Csaba Szabo Sara Inoka Peter

 fotók: Fagyas Róbert, Nagy Rita

 

A KoMod ajánlója:

 

A színházba járó közönség előtt nem ismeretlen a sitcom-műfaj, a Gondnokság a Katonában két évadot ért meg, a Művház a Jurányiban jelenleg is nagy sikerrel fut. A KoMod új sorozata, a Kampec egy egyedi hangvételű theatcom (színházi szituációs komédia) a vígjáték, a krimi és a thriller műfajának határán, melynek epizódjai önálló előadásokként is megállják helyüket, így bárki bármikor csatlakozhat. Az epizódok online is követhetők lesznek, melynek részleteiről a színház weboldalán olvashatnak a nézők.

 

A Kampec története egy hullaházban játszódik, ahol különféle rejtélyes ügyek történnek. A szereplők groteszk figurák, akiknek megvan a saját bajuk, stich-jük. Minden halottnak van valamilyen elrendezetlen ügye, melyben csak Mamma (Andresz Kati), a halottlátó takarítónő segíthet, aki remekül ért a holtak nyelvén, ám az ügyek elrendezését megnehezíti Timi, a korrupt rendőrnő és Csabi, a hentesből átképzett boncmester. A történet fő szála egy sorozatgyilkosság, és emellett minden epizód egy önálló történet, sok fekete humorral és abszurd helyzetekkel. A Kampec epizódjai önálló előadásokként is megállják helyüket, így bárki bármikor csatlakozhat, így az sem fog csalódni, aki a második résznél kapcsolódik be a történetbe.


„Akárcsak a televíziós sorozatoknál, esetünkben is a közönség döntött arról, hogy lesz-e folytatás. Szerencsére az első részt nagyon szerették a nézők, megismerték és megkedvelték a karaktereket. A próbafolyamat végéhez közeledve ígérhetem, hogy még több fordulat és nevetés vár azokra, akik ellátogatnak az előadásra" - mondta Kovács Henrietta rendező

 

Az első epizód hamarosan online is megtekinthető!

  

csoport 

 

KAMPEC II. Epizód
(theatcom – színházi sitcom)

 

Szereplők:
Andresz Kati
Mokány Csaba
Kelemen Tímea
Szabó Sára
Inoka Péter
Császár Zsófia
Kókai Réka


Mozgás: Valkó Bence
Világítástervező: Rohiro

Rendező: Kovács Henrietta

 

Második epizód: 2014. április 11., 12., 29.
KoMod Színház
(1126, Budapest Királyhágó utca 5/b)

 

süti beállítások módosítása