Bor, zene, vers - Kéri Kitty estje veszprémben

Bor, zene, vers címmel Kéri Kitty színmûvész és Figula János ütõshangszeres zenész mûsorát tekinthetik meg az érdeklõdõk április 17-én este hét órakor Veszprémben, a Latinovits-Bujtor Játékszínben.

kultura7

 

A produkciósorozat harmadik tételében versek, prózarészletek, rövid írások hangzanak el a szerelem témakörébõl Bach csellószvitjeire és egy Cabernet Sauvignon Rose különlegességre építve.


Kéri Kitty és Figula János januárban nagy sikerrel mutatta be a Bor, zene, vers címû mûsorának II. tételét a játékszínben. A meghitt hangulatú előadás folytatásaként most az örök emberi megfejthetetlen rejtély, a szerelem áll az est középpontjában.

 

Az alkotók ajánlója a produkció elé:

 

Ha valaki meghallja ezt a verssort: "Az vagy nekem, mint testnek a kenyér", akkor azonnal eszébe juthat egy angol drámaíró, költõ, színész, aki 75. szonettjében így fogalmazta meg a szerelem érzését. William Shakespeare születésének 450 éves évfordulóját ünnepli 2014-ben az egész világ, így ezúttal ebben a műsorban is felidézik a neves szerzőt, de elhangzanak versek nagy magyar költõinktől is, mindez Johann Sebastian Bach felemelõ muzsikájának kíséretében. Aki tehát szeretne az
irodalom és a zene szárnyán eltölteni egy estét a szerelem titokzatos világában, azt egy pohár bor társaságában várja a két művész.

 

süti beállítások módosítása