Tanulmány a nőkről – Videós előtanulmányok egy bemutatóhoz

Musical comedy premierre készül a Madách Színház. A hatvanas évek egyik legsikeresebb magyar filmjét, a Tanulmány a nőkről című vígjátékot állítják színpadra, nosztalgiát idéző slágerekkel. A bemutató április 19-én lesz, addig is belenézhetünk az előadás egy-egy részletébe.

A népszerű film, a Tanulmány a nőkről színpadi változata Gyárfás Miklós forgatókönyve alapján, Szabó Tamás ötletei nyomán született és Szente Vajk rendezi.

 

A musical szereplői közt Szerednyey Béla, Szulák Andrea, Simon Kornél, Polyák Lilla és Magyar Attila mellett a Madách Színház fiatal generációja is képviselteti magát. A darab alkotói és szereplői márciusban sajtótájékoztatón meséltek a darab születéséről, amelyet szombaton mutat be a Madách Színház.

 

A musical comedy szereplői egy, a darab hangulatát idéző retró helyen, a Táskarádió Eszpresszóban forgattak, hogy megelevenítsék az előadás néhány részletét:

 

Az élet nagy kérdései vs. ebéd – mire jutnak Geguczék?

 

 

Mire képes a mély empátia és hová vezet, ha Magyar Attila megnyílik dr. Képes Verának ? – április 19-én a Madách Színházban ez is kiderül

 

 

10 év házasság után Balogh Éva és Balogh Sándor tökélyre fejlesztetik azt, hogyan küldhető el udvarias csevellyel melegebb égtájakra a másik

 

 

 

Mégis kinek a férje?! Egri Péternek két felesége van? Egy biztos, dr Képes Vera az oka mindennek!

 

 

 

A 60-as évek legnagyobb slágereit felvonultató musicalből előzetest kapunk a fenti kisfilmekből.

 

Forrás: Madách Színház

 

 

 

süti beállítások módosítása