Stereo Street - Hip-hop és street dance az Operettszínházban

Húsvéthétfőn is megnyitja kapuit az Operettszínház - az ország legjobb hip hop táncosai mutatják meg, hogy hol tart ma Magyarországon az a zenei és táncos kultúra.

A Stereo Street című produkcióban a Budapesti Operettszínház fiatal színészei is közreműködnek, akik ebben az előadásban új arcukat is megmutathatják a nézőknek. Így a street dance csapatok mellett fellép Muri Enikő, Szabó Dávid, Kerényi Miklós Máté, Kocsis Dénes is.

 

fiúk kékben

 

3000 táncos vesz részt a versenyen:

 

Az estet megelőzi az egész napos verseny, a III. Hungarian Hip Hop Dance Championship, amelynek dobogósai képviselhetik Magyarországot az amerikai világbajnokságon, ahol 43 ország közel 3000 táncosa méri majd össze tudását. 


A verseny és az est rendezője, szervezője az autentikus hip hop kultúra magyarországi követe Balogh-Barta Viktória, aki a Hip Hop International Hungary Technikai igazgatója.

 

Balogh-Barta Viktória azt mondja, tudatos döntés volt, hogy ezt az állandó mozgásban lévő, fiatal, organikus kultúrát a saját közegéből kiemelve egy finomabb térben, a színház falai között mutassák be, ugyanis így jobban megmutatkozhat "a hip hop valódi értéke".

 

 

 

 

Mit énekelnek majd az Operett színészei?:
Muri Enikő : Christina Augileria - Buresque – Express,
Brasch Bence: Miley Cyrus - Wrecking ball,
Szabó Dávid: Michael Jackson - Dirty Diana,
Kocsis Dénes/Angler Balázs: Bruno Mars - Lasy song,
Veréb Tamás: George Benson - On Broadway,
Kerényi Miklós Máté: Pharell Williams – Happy,
Stereo DreamS: Dream Girls - Dream girls,
Simon Panna Boglárka: Christina Aguliera – Fighter,
Extra produkció: Péter Bence - Bach & Timberlake egyedi feldolgozása.

 

süti beállítások módosítása