Szentivánéji álom - Új bemutatóra készül az S.K. Társulat

 

Ismét bemutató Pápán. Az S. K. Társulat újabb egész estés előadása egy örök klasszikus, Shakespeare: A szentivánéji álom című műve.

 

Ezúttal vendégrendezővel dolgoztak a társulat tagjai, a Teleszterion Színházi Műhely vezetőjével, Komáromi Sándorral. Látványos, izgalmas és vidám előadás várja a színházba látogatókat.


"Shakespeare darabja sokféleképpen szól a szerelemről, de csak egyféleképpen arról, mi a feladatunk a szerelemben - rendet rakni. Az előadás nem ott kezdődik, ahol Shakespeare a színdarabot befejezte, hanem ahol Theseus és Hippolyta szerelme véget ér. Kettejük válásának vagyunk szem- és fültanúi, majd az örök fiatalság képviselői, Puck és a Tündér végigkalauzolnak bennünket a valamikori történeten, ami után mind azt hittük, "boldogan élnek, amíg...". Ez nem egyszerű csínytevés most, ez egy kísérlet, hátha a világ most is rendbe rakható" - mondta Komáromi Sándor.

 

szentivaneji alom 6

 

A vígjáték szereplői: Koncz Lilla, László Kata, M.VargaVeronika, Móczár Bence, Nagy Imre, Pozsgai Balázs, Sz. Csepregi Ilona, Sz. Juhász Klára, Szabó Erika, Szabó Szilárd, Tegyi Tibor.

 

A Szentivánéji álom április 24-én, 26-án és 27-én látható a pápai Jókai Mór Mûvelõdési és Szabadidõ Központban.


Középiskolás diákoknak és felnőtteknek egyaránt ajánlják az előadást, amely megrendelhető a következő címen: sktarsulat@gmail.com

 

 

süti beállítások módosítása