Aranyborjú - A Madáchba érkezik Gerendás Péter musicalje

Április 25-én mutatja be a Madách Színház Horváth Péter - Fekete György - Gerendás Péter: Aranyborjú című zenés játékát, mely a II. Madách Musical Pályázaton megosztva nyert első helyet. A Stúdió Színpad új előadásához a Madách TV készített ajánlót.

Aranyborju plakat2

 

Alig egy héttel legutóbbi bemutató, a Tanulmány a nőkről után újabb premierre készülnek a Madách Színházban. Április 25-én, pénteken a II. Madách Musical Pályázat megosztott első helyén végzett Fekete György, Gerendás Péter és Horváth Péter zenés játéka, az Aranyborjú mutatkozik be.

 

 

Az Aranyborjú című zenés darab Ilf és Petrov híres regénye alapján készült. A groteszk, humoros, ám a drámai elemeket sem nélkülöző történet a szovjet időkből egy különleges időutazásra visz, Hencz György rendezésében, Hajdu Steve-vel, Gallusz Nikolettel és Nagy Sándorral a főszerepben. A színészeken kívül a darabnak még egy főszereplője van: Hufnágel Mariann maszkmester – hogy miért, az már a Madách Tv kisfilmjéből is kiderül. A pénteki előadáson pedig fény derül arra is, ki volt Osztap Bender, a nagy kombinátor...

 

 

süti beállítások módosítása