Búcsúzik a Ghost az Operettszínháztól

Búcsúzik az Oscar-díjas Ghost című film alapján készült musical. Dolhai Attila, Szulák Andrea, Vágó Bernadett, Muri Enikő, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó P. Szilveszter, Szabó Dávid és az előadás többi szereplője már csak májusban és júniusban játssza a legendás történet karaktereit, hogy azután a jövő évad új bemutatóira koncentráljanak.

EDV 0553

 

A londoni West End és a New York-i Broadway után, a Csillagok évében a Budapesti Operettszínház mutatta be először a szerelem halhatatlanságáról szóló musicalt.

 

Azóta az Oda Mae legendás szerepében debütált Peller Anna életet adott első gyermekének, a szerepében Nádasi Veronika mutatkozott be, Mészáros Árpád Zsolt és Szabó Dávid mellé Bálint Ádám is csatlakozott, mint gonosz Carl, minden más azonban változatlan maradt.

 

EDV 1171

 

Már az előadás próbaidőszaka is igénybe vette az alkotókat, mindezért azonban kárpótlás volt a siker. Tizennégy alkalommal tekinthetik még meg nézők a földöntúli szerelem-krimit.

 

ghost w

 

Júniustól az előadás elbúcsúzik a Nagymező utcától, helyet adva az új, Legendák éve bemutatóinak. 

A Ghost musical utolsó előadásai: május 2., 3., 4., 23., 25. és június 21., 22., 24., 25., 26., 27., 28., 29.

 

EDV 2618

 

Főbb szerepekben továbbra is: Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Vágó Bernadett, Muri Enikő, Szulák Andrea, Nádasi Veronika, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó Dávid, Bálint Ádám, Németh Attila, György-Rózsa Sándor, Szabó P. Szilveszter, Brasch Bence, Földes Tamás, Józsa Imre.

 

 

Forrás: Budapesti Operettszínház

 

süti beállítások módosítása