10 éves a Magyar Lovas Színház - Ünnepi gálaműsor Komáromban

Nagyszabású jubileumi gálaműsort tart a Magyar Lovas Színház Komáromban április 30-án, május 1-én és 2-án, mely átfogó visszatekintést ad a társulat elmúlt tíz esztendejére.

lovas szinhaz

Fotó: lovasszinhaz-komarom.hu

 

A gálaestre április 30-án a Komáromi Napok alkalmával kerül sor, a darab ezen kívül május 1-én és 2-án is megtekinthető.

 

A műsor betekintést ad a társulat eddigi legsikeresebb darabjaiba, hiszen ezen darabok egy-egy jelenetét láthatják újra, 18 főszereplővel, több mint 30 lóval, négy fogattal, rengeteg statisztával és egy komplett tánckarral. A színészek, énekhangok, karakterek, fény- és látványtechnika mellett a már-már emberi alakításokat is felülmúló színészi teljesítményt nyújtó lovak játéka ígér élményt a rendezvényre látogatóknak.

 

Kifejezetten erre az ünnepi előadásra, egy öt méter magas és huszonöt méter hosszú monumentális díszlet is készült. Az előadáson a Lovas Színház valamennyi művésze, lovasa és fogata megjelenik, de elhangzik majd a Hazám, hazám, Erkel Ferenc Bánk bán című operájának leghíresebb áriája is Vadkerti Imre előadásában. Az előadás rendzeője Derzsi György.

 

Az idén amerikai meghívásnak is eleget tevő társulat darabjait évente több ezren látogatják.

 

Forrás: 168ora.hu, Magyar Lovas Színház

  

süti beállítások módosítása