Fábry csehszlovák mackónadrágjából bújt elő - Villáminterjú Bödőcs Tiborral

Május 10-én Fábry Sándorral közös esten lép fel a Dumaszínházban Bödőcs Tibor, ennek kapcsán olvashatnak villáminterjút a humoristával.

 

bodocs tibor

Fotó: Huszti István, index.hu

 

Mik a tapasztalataid Fábryról, mint fellépőtársról?

Röviden, jó tapasztalataim vannak. Hosszabban kicsit bonyolultabb a kérdés, hiszen a karrierem D-day-e Fábry előző műsorához, az Esti Showderhez kötődik. Hálás vagyok neki, hogy a szakmai féltékenység leghalványabb jele nélkül fogadott engem, már az elején partnerként kezelt és nem gördített akadályokat elém. Ez azért különösen fontos, mert mint mondani szoktam a magyar stand-up műfaj Fábry csehszlovák mackónadrágja alól bújt elő.

 

Hogyan készülsz a közös estre? Befolyásolja a műsort, hogy kivel lépsz fel egy estén?

Nem igazán befolyásolja, hiszen van egy folyamatosan izzásban levő műsorom, amiből az időkerettől függően mondok el hosszabb, vagy rövidebb részeket. Egyelőre nem tudom az est pontos menetrendjét. Ami biztos, hogy felváltva leszünk a színpadon. Ilyenkor műsorok előtt az öltözőben be szoktunk melegíteni különböző hétköznapi témákkal. Filmekről, könyvekről beszélünk, sztorizunk, felemlegetjük a közös kedvenceinket, és van úgy, hogy eszünkbe jut valami erről, amit aztán a színpadra is beviszünk.

 

Milyen témákra számíthat tőletek a közönség?

Mindenképpen lesz nagyon erős Fidesz-kritika. Azt a nézők fantáziájára bízom, hogy ezt ki fogja elkövetni. Valószínűleg én fogok kezdeni - úgy tervezem, egy búcsúszentlászlói sztorival nyitok, amiről Fábrynak remélhetőleg eszébe jut majd valami, amiről nekem is eszembe jut majd valami és így tovább.

 

 

süti beállítások módosítása