Két hónapig bírta az X Faktor-musical a West Enden

Két hónappal premierje után levették a londoni West End műsoráról az X Faktor-musicalt.

A London Palladiumban színpadra állított I Can't Sing! (Nem tudok énekelni!) című zenés darabot, amely nagyszerű kritikákat kapott márciusi premierje után, május 10-én játsszák utoljára - írja a BBC News.

 

i can t sing

 

Rebecca Quiqley producer szerint a kedvező fogadtatás a jelek szerint "mégsem volt elég" a darab sikeréhez, ezért bár októberig akarták játszani, hamarabb befejezik.
A darab a Simon Cowell alkotta tehetségkutató műsorról szól, a musical társszerzője Harry Hill, Cowellt az EastEnders című népszerű brit tévésorozat korábbi sztárja, Nigel Harman alakítja.


Az utóbbi időben több nagyszabású West End-produkció járt hasonlóan. A nagy sikerű Alul semmi című filmből készült, azonos című darabot öt hét után vették le a műsorról, Andrew Lloyd Webber Stephen Ward című musicalje négy hónapot ért meg, és Tim Rice Most és mindörökké című musicalje is csak hat hónapig bírta.


Cowell, aki áldását adta a musicalre, a bemutató után úgy vélte, akkor tekinthető majd sikernek, ha tovább bírja a Viva Forever című Spice Girls-musicalnél, amelyet hét hónapig játszottak.

 

Forrás: MTI

 

 

süti beállítások módosítása