Újra látható a Mr. és Mrs. a Játékszínben

Rövid szünet után május 3-tól ismét látható a Játékszínben a Mr. és Mrs.

mr es mrs 2 HERCZEG Z - ZOOB KATTI

 

A Játékszín ajánlója:

 

Mr. és Mrs... azaz a Verebes Linda, Pindroch Csaba színészházaspár közös színpadi munkája egy népszerű angol kortárs író komédiája, melyet 2011. szeptember 30-án mutattak be a Budapesti Kamaraszínházban, ahol a színház sajnálatos bezárásáig a legnézettebb előadás volt. A 2012/2013-as évadban a megújult Játékszín vezetősége nyitó előadásának választotta a Mr. és Mrs.-t és állandó műsorra tűzte, itt is az évad legtöbbet játszott és legsikeresebb előadása volt.


Az állandó fővárosi játszóhely mellett Budapesten is több helyszínen, de számos vidéki városban, határon innen és túl nagy sikerrel játszották a darabot. Két évad alatt 22 helyszínen összesen 75 előadással büszkélkedhet a produkció. Az idei évadban a művészházaspár egy másik szent feladatának tett eleget, így a babavárás és a babaérkezés örömteli eseménye kapcsán szünetelt az előadás, de a nyári szezontól kezdve újra turnéra indul a Mr. és Mrs!

 

 

Verebes Linda és Pindroch Csaba a komédia öt jelenetében, ötféle kapcsolatban, öt különböző jellemvonású embert formál meg. Hol felhőtlenül szórakoztató, hol szívbemarkoló, de mindig mélyen emberi és őszinte történetek, melyek a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járja körül.


A darab öt különböző jelenetből áll – öt pár-baj, azaz öt férfi és nő története elevenedik meg a színpadon. Az előadás különlegessége, hogy a két színész végig a színpadon tartózkodik, ott „változnak", öltöznek át a következő karakterré és ők díszítik át a színpadot is jelenetek között.


A produkcióra látványtervezője Pater Sparrow filmrendező, az öt jelenetet öt rendező és öt ismert divattervező álmodta színpadra.

 

mr es mrs 5 HERCZEG Z 2

 

Első Szín: Wendy és Jon újsághírdetés útján találkoznak először. Wendy sajttal kedveskedik, Jon tánccal...
Rendező: Nagy Viktor
Jelmez: ARTISTA

 

Második Szín: Barrie születésnapjára Janet, az asszisztense különleges ajándékkal készül...
Rendező: Herendi Gábor és Fonyó Gergely
Jelmez: KATTI ZOÓB

 

Harmadik Szín: Toby harmadszor kíséri oltárhoz húgát, Angelát, közben megered a nyelvük és elered az eső...
Rendező: Dolmány Attila
Jelmez: MANIER- Németh Anikó

 

Negyedik Szín: William és Diana színészházaspár...
Rendező: Megyeri Zoltán
Jelmez: NÁRAY TAMÁS

 

Ötödik Szín: A válófélben lévő Shelley és Bobby utolsó közös nyaralásukon nem fukarkodnak a jelzőkkel és a koktélokkal sem...
Rendező: Megyeri Zoltán
Jelmez: Herczeg Zoltán

 

Forrás, fotók: Játékszín

 

süti beállítások módosítása