Ismét várja a kismamákat az Operaház

Május 4-én, Anyák napján délelőtt 11 órától újra, immár másodszor rendez KismaMatinét az Operaház.. 300 várandós kismamát és kispapát várnak – idén a Figaro házassága előadásra jöhetnek a gyermeket váró párok, jelképes, 300 Ft-os jegyekkel.

kismamatine

Kép a tavalyi KismaMatinéról (fotó: Herman Péter, opera.hu)

 

Az Operaház meghívója:

 

Az Operaház célja, hogy a párok a gyermekáldás előtt közösen kikapcsolódhassanak, és a magzati korban lévő gyermek is részesülhessen a zenei élményben. A program – az Útravaló CD-hez hasonlóan, mely minden magyar újszülött szüleihez eljut már a kórházban – ez alkalommal is Kodály Zoltán legendás mondására épít, amely szerint „a gyermek zenei nevelését nem a születése előtt kilenc hónappal, hanem már az édesanya születése előtt kilenc hónappal jó megkezdeni".

 

A KismaMatiné jelkép és üzenet, amely kifejezi: az egész társadalom számára fontos, hogy minél több gyermek szülessen, és hogy az új generációk fogékonyak legyenek a jóra és a szépre.

 

A kismamák az anyaknapja@opera.hu címen regisztrálhatnak, és várandóskönyv bemutatásával az Operaház pénztáraiban válthatnak jegyet a május 4-én 11 órakor kezdődő előadására. Mozart remeke felhőtlen közös szórakozást ígér a leendő szülőpároknak.

 

Forrás: opera.hu

 

 

süti beállítások módosítása