Miért jó a Rózsavölgyibe járni? - Művészek válaszoltak

A Rózsavölgyi Szalon 2. születésnapját sok zenével, barátok és művészek körében ünnepelte április 11-én. Itt készült az a videó is, amely bepillantást enged az este legjobb pillanataiba és amelyben a művészek azt is elárulják, miért szeretik a Rózsavölgyit.

 

2012. április 11-én nyitotta meg kapuit a Rózsavölgyi Szalon, ahol a fő profilt jelentő színházi bemutatók mellett Zimányi Zsófia művészeti vezető és csapata nagy hangsúlyt fektet az irodalmi, zenei és gyerek programokra, képzőművészeti eseményekre, valamint arra, hogy helyet és teret adjon a művészeti és szakmai szervezetek, fesztiválok, könyvkiadók sajtó eseményeinek, különböző rendezvényeinek, tanácskozásainak.

 

rozsavolgyi

 

Két év alatt mintegy 33.000 néző volt kíváncsi a Rózsavölgyiben zajló eseményekre, 570 előadást tartottak, 31 darabot mutattak be - melyek nagy részét Magyarországon korábban még soha nem játszották -, és 300 művész lépett színpadra estéről estére.

 

A telt házak mellett szakmai sikert is aratott a Rózsavölgyi, két előadása (Szorul a hurok, Tisztelt hazudozó!) ugyanis meghívást kapott az idei Pécsi Országos Színházi Találkozó off-programjába.

 

 

süti beállítások módosítása