Indul a Jégvarázs-dalverseny Magyarországon is

A kétszeres Oscar-díjas Jégvarázs című animációs film DVD-megjelenésének kapcsán a hazai forgalmazó dalversenyt hirdet. A szakmai zsűriben Vágó Bernadett, Füredi Nikolett és Farkasházi Réka foglal helyet.

A film betétdalai hamar bejárták az egész világot, és a világhálót is: a leghíresebb Jégvarázs-dal, a „Let It Go" Demi Lovato és Idina Menzel által énekelt változatát már több mint 300 millióan látták az interneten.

 

A bemutató óta szinte minden napra jut egy feldolgozás valamelyik dalból, amelyeket a rajongók a legmeglepőbb helyszíneken, vicces helyzetekben vesznek fel. Nem is csoda, hogy erre az USA egyik legismertebb reggeli műsora, a Good Moorning America is felfigyelt, és tovább gerjesztette ezt a hullámot, méghozzá egy dalversennyel.

 

Az Oscar-díjas dal 25 nyelven:

 

 

Az amerikai sikert követően hazánkba is elérkezett a Jégvarázs-dalverseny! A Pro Video Film a Jégvarázs DVD- és Blu-ray-megjelenése kapcsán dalversenyt hirdet, melyre minden korosztályból várják a lelkes magyar rajongók – akár egyéni, akár csapat formációjú – feldolgozásait.

 

Részletek a Pro Video Film facebook-oldalán.

 

Jegvarazs Dalverseny

 

A játék végén három nyertest hirdetnek: egy közönségdíjast, egy szakmai zsűri által választott győztest és egy csapatnyertes, akiket a forgalmazó értékes ajándékokkal jutalmaz.

 

A szakmai zsűriben a magyar változat hangjai foglalnak helyet: az Operettszínház színésznői Vágó Bernadett és Füredi Nikolett, valamint Farkasházi Réka.

 

süti beállítások módosítása