Programdús május az M Studiónál

Új bemutatóra készül az M Studio, emellett két fesztiválszereplés és két magyarországi vendégjáték is szerepel a társulat májusi programjában.

MStudio KECSEVECSE fotoBarabasZsolt 02

Kecsevecse (fotó: Barabás Zsolt)

 

A hónap két sepsiszentgyörgyi előadással indul. Május 10-én este 7 órától a Hattyúkat (rendező: Szekrényes László), 13-án, kedden 13 órától pedig az Esetlenségünk krónikáját játsszák, melyre továbbra is jelentkezhetnek szervezett diákcsoportok a 0729 016701 telefonszámon.

 

Május 14-én Székelyudvarhelyen, a Tavaszi Táncszemlén mutatkozik be a társulat, a Veres Nagy Attila rendezésében készült Kecsevecse című produkcióval lépnek színpadra.


A társulat Zakariás Zalán rendezésében mutatja be aktuális évadának harmadik produkcióját, az Arthur Schnitzler drámája alapján készülő Körtánc című produkció premierjét május 23-án tartják.


Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával a hónap végén két vendégjátékot tartanak Debrecenben. Május 26-án a KAMPF-ot (rendező: Fehér Ferenc), 27-én A per című produkciót (rendező: Barta Dóra) mutatják be a Csokonai Színház Víg Kamaraszínházában. A Franz Kafka regénye nyomán készült előadás május 31-én, az ATELIER fesztivál keretében lesz ismét látható Sepsiszentgyörgyön.

 

Forrás: M Studio

 

 

süti beállítások módosítása