8 felnőtt- és 4 gyerekbemutató a veszprémi színház műsorán

A jövő évadban nyolc felnőtt- és négy gyermekdarabot mutat be a Veszprémi Petőfi Színház - mondta el Oberfrank Pál, a teátrum vezetője szerdai évadismertető sajtótájékoztatóján Veszprémben.

 

Oberfrank Pál elmondta: a nagyszínpadon Eperjes Károly rendezésében láthatja a közönség a Chicago című musicalt, műsoron lesz A vadkacsa, Ibsen drámája és a Bécsi vér című operett. Láthatja a közönség Dürrenmatt Fizikusok című művét, valamint a Szerelmem Petőfi című zenés játékot is.

 

Szerednyei Béla rendezi az Anna Kareninát, a Padlás a székesfehérvári társulat vendégjátékaként kerül a közönség elé. A Levelek a lövészárokból című előadást Kéri Kitty rendezi - mondta Oberfrank Pál.

 

veszprem-petofi-szinhaz


A gyerekek a Hófehérke és a hét törpe és a Süsü a sárkány mellett a BonBon matiné előadását és A vaskakas című táncjátékot nézhetik meg. A Latinovits-Bujtor Játékszínben öt bemutató várható, köztük Eperjes Károly Az igazat mondd, ne csak a valódit című önálló estje.


Egresi Zsuzsanna, a színház értékesítési vezetője beszélt a Bérletek éjszakája című rendezvényről, amely - immár második alkalommal - június 6-án lesz és amelynek keretében kedvezményesen vásárolhatnak bérletet az érdeklődők új évadra.


A sajtótájékoztatón mutatta be az 50 év Thália szolgálatában című művet Poór Ferenc író, valamint a színház sajtóreferense, Varga Róbert. "Ez a könyv arról szól, hogy az újságírók hogyan látták a színház elmúlt 50 esztendejét, a fél évszázad kronologikus feldolgozása történik meg a sajtó tükrében" - mondta Varga Róbert.


A sajtótájékoztatón részt vett Sebe István, a Polányi Passió Egyesület elnöke is, aki elmondta: egy év szünet után ismét lesz Polányi Passió Magyarpolányban június 6-án, 7-én, 8-án, 13-án és 14-én.

 

Forrás: MTI

 

 

süti beállítások módosítása