Mamma Mia! - Újabb előadásokat hirdettek meg

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a Madách Színház úgy döntött, hogy november 2. és november 16. között újabb 16 Mamma Mia! előadást tűz műsorára. A jegyelővétel május 19-én indul.

mamma mia

A Madách Színházban május 11-én startolt a jegyelővétel az ABBA-musical szeptemberi és októberi előadásaira. Bár a pénztárak 10 órakor nyitottak, az első néző már hajnalban bebiztoította a helyét és a jegyét. A kígyózó sor és az eső sem riszatotta el a Mamma Mia rajongókat, akik elsőként szerettek volna jegyet vásárolni az előadásra. A színház pedig a rossz idő miatt megnyitotta a várakozók számára az előcsarnokot is.Másnap az interneten sem lankadt az érdeklődés, online is annyian szerettek volna jegyet venni, hogy színház jegyértékesítési rendszerei a túlterhelés miatt átmenetileg leálltak. 3 nap alatt 33 előadásra keltek el az összes jegy.

 

mamma mia

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Madách Színház úgy döntött, hogy újabb 16 Mamma Mia! előadással örvendeztetei meg azokat, akik nem jutottak jegyhez az elmúlt napokban. A november 2. és november 16. közötti előadásokra a jegyek árusítását 2014. május 19-én hétfőn, 10.00 órakor kezdik a Madách Színház jegypénztáraiban és internetes felületén (www.madach.jegy.hu). Annak érdekében, hogy minél többen jussanak jegyhez, egy vásárló változatlanul maximum 6 db jegyet vásárolhat.

 

Fotó: Madách Színház

 

süti beállítások módosítása