Atlas Budapest - 100 szereplőt keresnek a MU és a SÍN közös produkciójához

2014. szeptember 4-én a MU Színház évadnyitó előadásaként látható a Sín Kulturális Központ és a MU Színház szervezésében megvalósuló ATLAS BUDAPEST, a portugál João Galante és Ana Borralho darabja, a szerzők rendezésében.

 

A MU Színház és a SÍN közleménye:

 

Háziasszonyok, irodai dolgozók, rendőrök, menedzserek, fodrászok, tanárok, orvosok, közmunkások, taxisofőrök, rock zenészek, fitness edzők, parkolóőrök, jogtanácsosok, űrhajósok, vízvezeték-szerelők… legyetek egy különleges színházi esemény szereplői!

 

Az ATLAS olyan előadás, amely 100 embert hoz össze egyetlen színpadon: 100 különböző életpályát, 100 különböző identitást. Az emberi társadalom szerveződésének egyfajta atlasza, amely az embereket a társadalomban betöltött szerepük alapján mutatja be. Az ATLAS nem csak előadás: egy eszme, egy projekt, egy közösség, egy kapcsolat a térrel. Összetartozó emberek megismételhetetlen eseménye egy adott térben és időben. Az előadás arra a meggyőződésre épül, hogy a művészetnek aktív szerepet kell vállalnia a társadalomban. Az élet és művészet összefügg. Ahogy Beuys mondta: „Mi vagyunk a forradalom.”

 

atlas

 

Jelentkezés: 2014. június 15-ig 

e-mailben (név, életkor, telefon, e-mail, hivatás megadásával): szabo@sinarts.org
vagy online jelentkezési lapon

 

A részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges.


Az előadás létrehozásához napi háromórás próbákon kell részt venni augusztus 28. és szeptember 3. között a MU Színházban (1117 Bp. Kőrösy J. u. 17.)

 

süti beállítások módosítása