Madách TV - Lehet-e tanulmányt írni a nőkről?

Áprilisban mutatták be a Tanulmány a nőkről című musical-comedy-t, amelyet a nézők és a darabban szereplő színészek egyaránt nagyon élveznek – ez a Madách TV legújabb adásából is kiderül.

 

Az évadban június 9-én látható utoljára a Madách Színházban a Tanulmány a nőkről, amely Gyárfás Miklós forgatókönyve alapján, Szabó Tamás ötletei nyomán készült, Szente Vajk rendezésében. A musical comedy-ben, amely felidézi  60-as évekbeli film világát, természetesen felcsendülnek a kor legnagyobb slágerei is, olyan klasszikusok, mint a Szeretni bolondulásig, Nem leszek a játékszered, Ádám hol vagy?, Gedeon bácsi,  Élj vele boldogan, vagy a Ha legközelebb látlak

 

tanulmány7

 

Az előadásban a zene és Szerednyey Béla, Szulák Andrea, Simon Kornél, Polyák Lilla, Magyar Attila mellett a Madách Színház fiatal generációja is bizonyítja, hogy a hatvanas évek hangulata kortalan.

 

tanulmány6

 

 „Gyárfás Miklós tanárom volt a főiskolán, úgy tekintettünk rá, mint a dramaturgia és a drámaírás mesterére. Ezért nagyon megörültem, amikor Vajk azt javasolta, hogy a régi, nagysikerű filmből készült színpadi adaptációt tűzzük műsorra. A Tanulmány a nőkről, amely amellett, hogy  napfényesen, derűsen beszél a legfontosabb témákról, a szerelemről és a nőkről, beleillik azoknak a kiváló magyar musicaleknek a sorába, amelyeket eddig színpadra segítettünk” – mondta Szirtes Tamás a bemutató előtt.   „A  történetetben van szerelem, szenvedély és persze remek színészek” – tette hozzá  Szente Vajk a darab rendezője.

 

Madách Színház/Színház.hu

 

 

süti beállítások módosítása