Évadvégi jegyakciót hirdet a kolozsvári színház

Akciós jegycsomaggal várja nézőit a Kolozsvári Állami Magyar Színház a 2013-2014-es évadban utoljára látható két nagytermi előadásra: az Őfelsége pincére voltam és a Sweeney Todd tekinthető meg együtt kedvezményesen.

kamsz-ofelsege pincere voltam foto biro istvan-1986

Fotó: Biró István

 

A Bohumil Hrabal azonos című regényéből készült Őfelsége pincére voltam Jan Díte fordulatos történetén keresztül a huszadik század történelmi viharait is feleleveníti. A főszerepekben Bogdán Zsolt és Györgyjakab Enikő látható, a rendező: Michal Dočekal.  Az előadás június 17-én a budapesti Vígszínházban vendégszerepel majd. 


A Stephen Sondheim és Hugh Wheeler által szerzett Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya nagyszabású musical, melyben Benjamin Barker borbély története elevenedik meg a XIX. századi London háttere előtt. A főszerepekben Viola Gábor, Vindis Andrea, Marosán Csaba, Ötvös Kinga és Biró József látható, a rendező: Dragoș Galgoțiu.

 

A két előadásra érvényes jegycsomag teljes áron 30 lejért, kedvezményesen (diákoknak és nyugdíjasoknak) pedig 20 lejért vásárolható meg a színház jegypénztáránál, naponta 10-13 és 16.30-18.30 között (tel.: 0264-593468).

 

 

süti beállítások módosítása