Kik nyerjék idén a Csillag-díjat? - Önök is eldönthetik!

A Budapesti Operettszínház - közönségszavazatok segítségével - immár harmadik éve ítéli oda a Csillag-díjat, amellyel színházi évadát zárja le, és egy díjátadó parti keretében megnyitja az újat.

Voksolni a blikk.hu oldalon lehet. Az eseményen a 2013-2014-es évad legjobb szereplőit díjazza a közönség.

 

36OZedv 7566

A tavalyi Csillag-díjasok: Mészáros Árpád Zsolt-Peller Anna-Földes Tamás-Lehoczky Zsuzsa-Angyal Márta-Gömöri András Máté

 

 

Az évad női főszereplője díjat Kalocsai Zsuzsa, A régi nyár című darab főszereplője, Fischl Mónika, A cirkuszhercegnő sztárja vagy Janza Kata kaphatja. Mindhárom színésznő hosszú ideje az Operettszínház tagja.

 

Az évad férfi főszereplőjének titulusa Homonnay Zsolt, Szabó P. Szilveszter és Boncsér Gergely között dől el, míg az évad női karakterszereplője Felföldi Anikó, Nádasi Veronika vagy Szendy Szilvi lehet.

 

Az olvasók azt is eldönthetik, ki az évad férfi karakterszereplője: a díjért Peller Károly, Kocsis Dénes és Szabó Dávid száll versenybe.

 

Az évad felfedezettjére is lehet szavazni. Veréb Tamás Rómeó, Simon Panna Melanie és Farkas Tamás Nárcisz alakításai között választhatnak a szavazók.

 

Szavazni június 22-tól 29-én éjfélig lehet.

 

Forrás: Budapesti Operettszínház

 

süti beállítások módosítása