„Az étel sóval, az élet show-val" - Kertész Marcella önálló estje Szolnokon

Június 27-én, este 8 órától, a Jászai-díjas Kertész Marcella énekes, táncos kalandozásra hívja a közönséget a Szigligeti Színház nagyszínpadán.

Vendégként, a 2013-as év musical színésznője, Szulák Andrea lép a közönség elé. Az előadást a Nyári Színház keretében június 28-án, július 3-án és július 4-én is láthatják a nézők.

 

 

 „Az étel sóval, az élet show-val sokkal jobb! Jöjjenek, és show-zzanak velem!" - így invitálja a nézőket Kerész Marcella, aki az új produkcióról is mesélt.

 

„Sokat gondolkodtunk, mi legyen az est címe. Rengeteg ötletünk volt. Aztán úgy döntöttünk végül, nem árulunk zsákbamacskát, legyen egyszerűen csak Marcella Show!" – mondta a művésznő, és hozzátette: „Ez a show egy másfél órás esszenciája lesz annak, amit amúgy sok-sok darabban kell művelnem – de itt jobban kell bírni a „szuflát". Kevesebb a pihenőidő."

 

Az előadásban azok a dalok jelennek meg egyszerre, amelyek egy-egy darabon belül a csúcspontot jelentik. A Kertész Marcella szerint a show műsorban az a lényeg, hogyan tudja ezeket a számokat úgy megfogalmazni, hogy újabb jelentést kapjanak, akár a műsor következő dala által. „Itt ugyanis blokkok lesznek, ahol a dalok egymásra épülnek. Van egy nagyon erős tangó blokk, pop-blokk, egy húszas-harmincas évekbeli színházi blokk, részben a Cabaret-ból, és van egy lírai dalfüzér is a szerelemről, a női, pláne a színésznői lélekről és magányról" - mondja Kertész Marcella.

 

marcella show

 

Bár a nagy elődök Kishonti Ildikó, Galambos Erzsi, Psota Irén, és a Marcella Show vendégművésze Szulák Andrea nevéhez is fűződnek hasonló zenés önálló estek, Kertész Marcella szerint mégis nagyon ritka az ilyen vállalkozás, amikor a zenés, táncos műfajban kiemelkedő színésznők szeretnék önállóan is megmutatni, amit tudnak.

 

„A családom fele orvos, és ezt a zenés műfajt én is mindig egy sebészi beavatkozáshoz, egy szívműtéthez szoktam hasonlítani. Legalább olyan rendben kell mennie mindennek, mint egy szívműtétnél. Mert ha nem, akkor meghal – ha nem is egy ember – de valami, ami nagyon fontos"  – véli Kertész Marcella.

 

Balázs Péter igazgató, aki az énekes-táncos kalandozást rendezi, és a Show főszereplője, Kertész Marcella egyaránt bíznak abban, hogy siker lesz az önálló est, a híre elterjed, és a produkció más színházakba is meghívást kap.

 

Bor Zoltán producer, Rácz Márton zenei vezető, karmester, Deme Gábor szerkesztő, asszisztens és Sebestyén Csaba koreográfus már hónapok óta készülnek a június 27-i premierre. 

 

Balázs Péter nem titkolt szándéka az is, hogy újraélessze a nyári szolnoki színházi életet, melynek első állomása lehet a Marcella Show, hűtött nézőtér előtt. 

 

süti beállítások módosítása