Kamarás Máté Ausztriában koncertezik

A Made In Japan hétvégi rendezvényén, június 28-án a Wiener Neustadt-i városi színházban koncertezik Kamarás Máté. Ausztriai fellépése után pedig Hamburgba utazik, hogy egy új projekten dolgozzon Marcus Loeberrel.

A koncerten divatbemutató és dobshow is lesz, a műsorban elsősorban musical-slágereket hallhat a közönség. Kamarás Máté mellett népszerű osztrák énekesek (Lukas Perman, Marie-Luise Schottleitner, Richard Peter, Missy May, Robert D. Marx) és tánccsoportok állnak majd színpadra. A program előtt közönségtalálkozót rendzenek, ahol a japán vendégművész, Shiroku is fellép.

 

flyer-2-back-hp

 

Made In Japan:

 

„Ahogy az elmúlt pár évben is a Made In Japan hétvége programja - 2014. június 27-29-ig - három részből áll" - tudtuk meg Kamarás Máté menedzsmentjéről:
Péntekeken új filmek és szorozatok, bemutatója lesz a helyben felálított moziteremben. Szombaton és vasárnap, a rendezvény fő napjain, két helyszínen folynak a programok: show-bemutatók, közönségtalálkozó, kiállítás, vásár, koncertek.

 

Kamarás Máté tehát jelenleg Európában szerepel és ausztriai fellépése után Hamburgba utazik, hogy egy új projekten dolgozzon Marcus Loeberrel. Hamarosan a boltok polcaira kerül Future Documentation Chapter One című új cd-je is.


Júliusban visszatér Japánba, ahol azonnal próbálni kezd, augusztusban már a One-Heart Musical Festivalon lép fel Tokióban. 

„Ha Isten is megsegít, akkor Ázsia más országaiba is eljutok, de ez még a jövő titka" – árulta el a színész.

 

kamaras 1

 

Kamarás Máté a V4+Japán csereév jószolgálati nagykövete:

 

A V4 és Japán csereév kulturális rendezvénysorozatának megnyitó „European Quartet One Melody" gálakoncertjét Tokióban 2014. márciusban tartották. Ezen az estén mutatták be a V4+Japán csereév jószolgálati nagyköveteit, Magyarország képviseletében Kamarás Máté musical színészt. Az eseményen beszédet mondott a japán miniszterelnök felesége, Abe Akie, a rendezvényen politikusok, gazdasági szakemberek mellett a japán zenei és kulturális élet prominens tagjai is részt vettek.
Májusban Kamarás Máté a Kanazawa a La Folle Journee Festivalon a Hungarian Gypsy Trioval és Masaaki Saito Bécsben élő Japán zongoraművésszel együtt lépett fel.


Júniusban Budapesten a Japán Nagykövetség és a Magyarországi Japán Tea Egyesület szervezésesben japán teaceremónián vett részt, mint a V4 magyarországi kulturális nagykövete. Novemberben további programok várhatók Japánban.

 

Színház.hu

 

süti beállítások módosítása